Nieuws

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en lees hier het laatste nieuws van TOP Technisch Beheer.

Lees verder

Installateurs met verantwoordelijkheidsgevoel

De naam 'Top Installatiegroep' werd niet toevallig gekozen. De club wil voorop lopen, met name als het gaat om duurzaamheid. Woorden als 'milieuvriendelijk', 'all-electric' en 'BREEAM/WELL' zijn hier aan de orde van de dag. Dat maakt van Top Installatiegroep een echte klimaatspecialist.

woensdag 8 januari 2020
Lees verder

Top Installatiegroep sponsort gezinstocht Stichting Heroes 4 Life

Ernstig of chronisch zieke kinderen en jongeren het ziek zijn even laten vergeten, dat is het doel van Stichting Heroes 4 life. Doordat de zorgen even naar de achtergrond verdwijnen, hoopt de stichting te bereiken dat deze kinderen en jongeren genieten van een mooie ervaring en het leven.

donderdag 2 mei 2019
Lees verder

Top Installatiegroep springlevend!

'Zoals u wellicht in de markt heeft gehoord, heeft VPI (vanPanhuis International uit Ermelo) faillissement aangevraagd. Voor alle duidelijkheid willen we nogmaals benadrukken dat VPI geen onderdeel is van de Top Installatiegroep en ook geen enkele relatie met ons heeft. Dus, Top Installatiegroep, bestaande uit de volgende bedrijven: vanPanhuis Hoogeveen, Drenth Installatietechniek en TOP Technisch Beheer, is springlevend en draait op volle toeren! We brengen u op deze manier op de hoogte om misverstanden te voorkomen', aldus Henk Sok, algemeen directeur Top Installatiegroep. 

dinsdag 27 maart 2018
Lees verder

Top Installatiegroep scoort bouw nieuw distributiecentrum Lidl

Het was een spannende dag, afgelopen vrijdag 30 juni. Samen met bouwbedrijf van der Ven uit Veghel waren we in de race voor de bouw van het nieuwe, grote distributiecentrum van Lidl in Oosterhout (Nijmegen).

Het was een spannende dag, afgelopen vrijdag 30 juni. Samen met bouwbedrijf van der Ven uit Veghel waren we in de race voor de bouw van het nieuwe, grote distributiecentrum van Lidl in Oosterhout (Nijmegen).

woensdag 5 juli 2017
Lees verder

Top Installatiegroep steunt Stichting Beat Duchenne en Wensstichting Drenthe

Top Installatiegroep draagt net als vorig jaar haar steentje bij voor Stichting Beat Duchenne en Wensstichting Drenthe. Dit doen wij door middel van het plaatsen van een advertentie in de brochures van beide stichtingen.

Top Installatiegroep draagt net als vorig jaar haar steentje bij voor Stichting Beat Duchenne en Wensstichting Drenthe. Dit doen wij door middel van het plaatsen van een advertentie in de brochures van beide stichtingen. Deze brochures worden verspreid in heel Drenthe. 

maandag 1 mei 2017