Nieuws

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en lees hier het laatste nieuws van TOP Technisch Beheer.

Lees verder

Top Installatiegroep springlevend!

'Zoals u wellicht in de markt heeft gehoord, heeft VPI (vanPanhuis International uit Ermelo) faillissement aangevraagd. Voor alle duidelijkheid willen we nogmaals benadrukken dat VPI geen onderdeel is van de Top Installatiegroep en ook geen enkele relatie met ons heeft. Dus, Top Installatiegroep, bestaande uit de volgende bedrijven: vanPanhuis Hoogeveen, Drenth Installatietechniek en TOP Technisch Beheer, is springlevend en draait op volle toeren! We brengen u op deze manier op de hoogte om misverstanden te voorkomen', aldus Henk Sok, algemeen directeur Top Installatiegroep. 

dinsdag 27 maart 2018
Lees verder

Top Installatiegroep scoort bouw nieuw distributiecentrum Lidl

Het was een spannende dag, afgelopen vrijdag 30 juni. Samen met bouwbedrijf van der Ven uit Veghel waren we in de race voor de bouw van het nieuwe, grote distributiecentrum van Lidl in Oosterhout (Nijmegen).

Het was een spannende dag, afgelopen vrijdag 30 juni. Samen met bouwbedrijf van der Ven uit Veghel waren we in de race voor de bouw van het nieuwe, grote distributiecentrum van Lidl in Oosterhout (Nijmegen).

woensdag 5 juli 2017
Lees verder

Top Installatiegroep steunt Stichting Beat Duchenne en Wensstichting Drenthe

Top Installatiegroep draagt net als vorig jaar haar steentje bij voor Stichting Beat Duchenne en Wensstichting Drenthe. Dit doen wij door middel van het plaatsen van een advertentie in de brochures van beide stichtingen.

Top Installatiegroep draagt net als vorig jaar haar steentje bij voor Stichting Beat Duchenne en Wensstichting Drenthe. Dit doen wij door middel van het plaatsen van een advertentie in de brochures van beide stichtingen. Deze brochures worden verspreid in heel Drenthe. 

maandag 1 mei 2017
Lees verder

Top Installatiegroep volgt nieuwste ontwikkeling Internet of Things

Wij als TOP Technisch Beheer waren bij deze sessie aanwezig om te leren en te ervaren wat Internet of Things binnen ons vakgebied kan betekenen. En hoe we u als klant nog beter kunnen bedienen middels deze ontwikkeling.

 Naast dat onze medewerkers de nodige cursussen en opleidingen volgen om in hun vakgebied continu op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen en zich te verbreden, houden wij ons ook bezig met andere ontwikkelingen. Internet of Things (IOT) is één van deze ontwikkelingen.

dinsdag 25 april 2017
Lees verder

Nieuwe bedrijfsbussen voor Top Installatiegroep

U bent onze mannen ongetwijfeld al tegen gekomen in hun nieuwe bedrijfsbussen. De overhandiging vond dan ook op een iets later moment plaats door de drukte. 

dinsdag 18 april 2017